BLACK FRIDAY – BRUG RABATKODEN BLACKFRIDAY24

Tilbud
Tilbud

Libra læderjakke m. guld el. sølv hardware

Original price was: 3.999,00 kr..Current price is: 2.500,00 kr..

OBS. Du kan se hvilke farver der er hvad her: 

Cognac m. guld hardware = Den lyse af de 2 brune varianter 

Mocca m. sølv hardware = Den mørke af de 2 brune varianter. 

Læderjakken er i det blødeste vaskede lammeskind med guld hardware og en tyk stretchjersey langs ærmer og sider for at sikre optimal pasform. foer går kun til der hvor jersey er, hvilket gør at du kan udnytte stretch og ikke som de fleste man ser, begrænses af et foer indvendigt. Det gør også, at jeg ikke syntes du skal købe den for stor. Er du i tvivl så spørg. Ærmerne er ikke store, men pga. stretch can du sagtens passe den, næsten ligegyldigt hvor store arme du har. Det gør at du ser meget slankere ud og slipper for de der skinke arme, man ofte ser i plussize. Har du en stor mave og er lidt firkantet, giver denne jakke dig talje og igen vil jeg sige at du aldrig vil lukke den, så ikke for stor.

Fås i sort med guld eller sølv hardware/detaljer, i rød m. guld hardware, i cognac (lys brun) m. guld hardware og i mocca (mørk brun) m. sølv hardware.

I brug bliver skindet bare blødere og blødere og kan bruges over mange sæsoner og planen er at den skal indgå i vores basis program.

Til orientering har jeg lagt en søm ind midt bag, der skal gå hele vejen ned. På billedet stopper den ved taljen, men billedet er taget før produktionen. Grunden til jeg har gjort det, er for at der blev lagt lidt mere vide ind over numsen, så den ikke kravler op.

Husk at når i kigger på målene på denne jakke, må i godt tænke lidt småt. Der er super meget stræk omkring ærmer, ryg, talje, bund. Dvs. At modellen vil føles meget større end den er og ser ud! Personligt ved jeg at man aldrig vil lukke den, så lad nu være med at købe den og tænke at jeg vil kunne have en stor sweater under, for det kommer aldrig til at ske. Tænk at du bruger den som en habit jakke, at den giver din krop noget hold og strammer op.

Er du i tvivl kan du altid sende os et billedet af dig, din højde, bryst og talje mål. Og hvilken str du skal have.  Alle kan passe ærmerne. Så svare vi hvilken størrelse du skal have.

PÅ FB siden my little curvy love, kan du se video af hvordan du plejer den og også hvordan du selv kan lægge ærmerne op med tæppe tape på 5 min.

Husk at det er et plus size mærke og bruger du normalt str 42 og er en large, xl er du sikkert en xs i Mlcl . Derfor er det vigtigt du skriver alle mål!
Ved køb over 2000kr.(ikke udsalg) kan du bestille canvas tasken med gratis, men skal bestilles, da alt køre elektronisk og sender du retur skal tasken også med.

Hvis du har problemer med at få tasken med gratis skriv til info@mylittlecurvylove.dk

att. Liv eller Alberte

 

Mål: bryst -talje-bund-overarm -ærmelængde fra midt bag nakke-længde

Str. XXS (38/40): 52,5 – 43- 49 – 18 – 87-59

Str. XS (42): 56,5 – 47 -53-19 -87-59

Str. S (44/46): 59,5- 50-56-20-87-59

Str. M (48): 62,5-53-59-21-87-60

Str. L (50/52): 66,5-57-63-24-88-60

Str. XL (54): 70-61-67-26-88-60

Få 10 % rabat på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – du får koden i din indbakke umiddelbart bagefter