Om My Little Curvy Love

Billede af Liv Utzon

Om Liv Utzon

Jeg hedder nu Liv Utzon. Jeg er født i Århus i november 1965 og er mor til Bartholine.

Jeg bruger størrelse 44-46 og er 175 cm høj. Jeg har været med til at skabe dansk mode igennem de sidste 30 år. 

Personligt er jeg selv en kurvet kvinde, der nok som så mange andre kvinder har følt, at min krop ikke passede ind i det moderne perfekte billede, som moden dikterede. Det har aldrig været en fornøjelse for mig at købe tøj, da jeg i virkeligheden følte, at jeg bare måtte tage det der nu var i min størrelse, om det så gav mig noget eller ej.

Om My Little Curvy Love

I 2016 kom min første kollektion til de kurvede, smukke, seje og kvalitetsbevidste kvinder på gaden. Mit lille nye hjertebarn My Little Curvy Love var skabt. En kollektion, der gjorde op med, at kvinder som jeg ikke blot måtte ty til tøj, der kunne dække min krop, så jeg ikke gik nøgen på gaden, men tøj der fik mig til at føle mig moderne, sexet og smuk.

Brandet er i høj grad en hyldest til kvinder i alle afskygninger. Størrelserne går fra str XXS, som svarer til en stor 38/40, til XL, som er en str. 54

Kollektionen var egentlig bare skabt af mig som et forsøg på at råbe op. Da jeg for første gang skrev på Facebook, at jeg ville skabe denne kollektion, fik jeg på tre dage over 6000 beskeder. Rørende, smukke, sørgelige, taknemmelige, ulykkelige og glade beskeder fra kvinder, der takkede mig for, at "der endelig var en af de etablerede designere, der hørte dem og ønskede dem kærlighed og respekt".

Og det er nemlig lige, hvad My Little Curvy Love er. Et brand, en filosofi, der viser og giver kurvede kvinder den respekt og kærlighed, de og vi fortjener.

De kærligste hilsner,
Liv