BLACK FRIDAY – BRUG RABATKODEN BLACKFRIDAY24

Tilbud
Tilbud

Stella (Petit), skjortekjole

Original price was: 1.099,00 kr..Current price is: 499,00 kr..

Stella (Petit) kjolen er en del af petit linjen, hvilket vil sige at den er god til dig der ikke er så høj. Stylen minder lidt om Fiorello skjortekjolen fra den tidligere kollektion, men denne har en usynlig dyb lynlås ved udskæringen, så du selv kan bestemme hvor dyb du vil have udskæringen. Den kommer også i en længere udgave til jer der er lidt højere. Her hedder den Vic. Stella findes i 3 smukke farver – mørkeblå, rust og stærk elektrisk blå.

Dens ærme er afsluttet med en smuk smock elastik kant, som gør at den dels er meget fleksibel, men også at den gør den meget behagelig at bruge. Den har et påsat ærme med en smule puf effekt der giver god plads til armen, men samtidig virker slank. Klassisk kjole der også er god på arbejde. Kan også bruges som tunika til jer der bare ønsker en kortere kjole.

Kvaliteten er 100% viskose crep. Når du vasker denne vil den krybe meget sammen, som viskose crepe gør. Hvis du vil have den til at være glat og stor som før, skal den stryges. Hvis du ikke ønsker dette og godt kan lide, at den er crepet, skal den bare købes et nummer større og lades være crepet. Vi anbefaler fin- eller uldvask, 30 grader ved lav centrifugering. Evt. med brug af vaskepose.

MÅL

½ bryst, ½ bundvidde, overarm og længde – i centimeter

XS: 58, 79, 23,5, 96
S: 61, 82, 24,5, 96
M: 64, 85, 25,5, 96
L: 68, 89, 27, 96

Få 10 % rabat på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – du får koden i din indbakke umiddelbart bagefter