Søg
Close this search box.

1000 tak og tillykke min lille skat med de 2 år

My Little Curvy Love er lige fyldt 2 år. 2 fantastiske og taknemmelige år. I min base står der og mange har været med fra start. I har været der når jeg blev svag, i har været der når jeg var glad og stolt og i har været der med jeres opbakning. My Little Curvy Love er ene og alene skabt af kærlighed til jer og af jer sammen med mig.

Til alle os kvinder der ofte står foran spejlet og ikke nyder hvad vi ser.

Os der til tider føler os usikre og sårbare. Os der har oplevet himmelvente øjne når vi har bedt om hjælp. Os der gerne ville være moderne, sexede, klassiske og lækre. Det startede med en personlig følelse af at, jeg følte at jeg var forkert og at, jeg havde et stort ansvar.

Jeg følte at jeg ikke kunne få noget tøj der ville klæde mig. Kun de enkelte styles jeg altid lavede i mine egne kollektioner, så der var noget til mig selv. For det tøj jeg kunne lide fandtes aldrig i min størrelse 44-46. De havde måske en 44/xl, men jeg lignede ofte en rullepølse.

Jeg blev ked af det, for så stor syntes jeg da heller ikke jeg var. Til sidst købte jeg kun tasker og sko og så de stykker tøj jeg havde lavet til mig selv. Men jeg var jo heldig. Det udbud der var, passede bare ikke til mig. Og ja der er da masser af plus size mærker, men intet der gjorde at jeg følte mig lækker, eksklusiv og moderne.

Da jeg personligt selv stod i en voldsom situation hvor mit fødenavn, min identitet blev revet væk under mig og jeg atter stod alene i min karriere, tænkte jeg meget, men ikke længe over min situation. Jeg havde et valg. Stoppe som designer eller gøre som jeg plejer, græde en dag og så tage fat. Hele den proces jeg havde været igennem med at miste min identitet, gjorde at jeg var ligeglad med hvad der var smart eller ikke. Jeg var blevet ydmyget mere end de fleste kunne forestille sig.

At blive revet igennem retssag, pressen og alle de søde men bestemt også mindre søde kommentarer gjorde at jeg fokuserede på mig selv og mine egne behov. Pludselig følte jeg ikke længere at jeg var alene. Jeg så omkring mig og tænkte hov, jeg er ikke den eneste der har en stor numse, lidt mave eller store bryster. Jeg kan huske at jeg googlede en statistik over hvor mange der var overvægtige i DK, så Europa og så USA.

Halvdelen af os så ud som mig eller var større. Jamen hvorfor havde jeg aldrig set det. Hvorfor ville jeg aldrig acceptere at jeg selv havde kurver, men var en smuk kvinde. Jeg tænkte altid, hvis bare jeg tabte 10 kg så ville jeg være perfekt. Men jeg er jo perfekt, for jeg er mig, plus minus 10kg er jo ikke det der gør at jeg er mig.
I er perfekte, om i er tykke, tynde grimme, pæne, for i er jer.

Med den følelse blev MY LITTLE CURVY LOVE skabt.

Af mig alene. Uden sikkerhedsnet, men med en vilje og følelse af at denne mission nok var min vigtigste i karrieren. For her var det ikke bare tale om at lave endnu en modekollektion, men en kollektion der kunne få mig og mine ligesindede til at føle os smukke. At vi blev respekteret som alle andre.

Ikke at bebrejde en selv fordi at endnu en kur var mislykkedes.
For ikke så længe siden var nyhederne spækket med indlæg om at nu er 51{467ff51b2384a6e75b4263269213f32fe821b94dbd99e7bd880f80c4090dae89} af danskerne overvægtige! Dvs. at over halvdelen af os nu er forkerte. Er det rimeligt at vi ser på os selv med de øjne?
Jeg siger ikke at vi skal være overvægtige.

Men ved i hvad, vi ved det godt. Vi ved godt at det er sundere at være slanke, men af hjertet tror jeg ikke på at fordømmelse hjælper nogen som helst her i livet.

Jeg har udstillet mig selv på det groveste i denne proces. Ikke alle har været enige om at jeg skulle gøre det. Jeg har vist mit ydre med alle de fejl jeg har følt og jeg har udleveret mit indre i processen. Min sårbarhed, min tvivl men også min styrke. Jeg har kæmpet og fatter ikke at der kun er gået 2 år.

2 år efter er jeg som kvinde, 52 år gammel, enlig mor til en lille pige på 11 år. Men jeg er nok gladere for mig selv end nogensinde før. Jeg har givet slip på bebrejdelsen og jeg har fået overskud til andre end kun at have fokus på alt det dårlige ved mig selv. Det gør en smuk, Derfor er jeg nok stærkere og smukkere end nogensinde. Det har været svært at sige, for jeg har brugt de første 50 år af mit liv til at sige:

Hvis bare jeg tabte 10 kg…

Fuldstændigt ligegyldigt, spild af tid. Giver det mening? Er jeg den eneste der har tænkt hvis bare? Gud hvor har jeg mange gange stået foran spejlet og tænkt, nej jeg har ikke lyst til denne fest, eller hvad jeg nu skulle til.

Tænker du sådan? Så drop det og drop det NU.
Livet er sårbart. Vi ved aldrig hvor længe vi har det og ”hvis bare…” fylder, må du stoppe nu. Jeg lover dig at, ved at stoppe de bebrejdelser bliver det nemmere at leve livet her og nu.
I er så søde og skriver altid at jeg er smuk, men i drømmer ikke om hvor ked af jeg har været over mit udseende, men det er slut.

Derfor har hele processen med at skabe MLCL bestemt også været min egen healings-proces. Hårdt og nok ikke den nemmeste proces men jeg har ikke fortrudt 1 sekund.

Jeg har lært meget af livet og det prøver jeg nu at give videre. I kan bl.a. skrive til mig på magasinet Q på breve@qmag.dk hvor jeg har fået min egen brevkasse. Skriv til mig hvis du måske trænger til et skub, en kærlig tanke. Jeg ved det er svært.
Bare at skrive dette indlæg har medført mange tårer i løbet af processen. Men også glædestårer for jeg har klaret det og det er jeg stolt af.

Men jeg er også sikker på i kan klare den, men drop selvbebrejdelsen. Det hjælper ingen og slet ikke jer. I er smukke som i er, rammen kan der altid ændres ved, men følelsen der gør jer smukke, bliver der.

Så med de ord vil jeg sige tak og ønske jer alt det bedste i den rejse i er på. Jeg elsker min.

KH. Liv

Få 10 % rabat på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – du får koden i din indbakke umiddelbart bagefter