BLACK FRIDAY – BRUG RABATKODEN BLACKFRIDAY24

City vibes

3 skønne looks, der bare fungerer i en travl hverdag

Business casual

Brug din strikkjole ud over en klassisk, hvid skjorte og et par sorte bukser med vidde for at opnå et casual og comfy look, som stadig går an til arbejdet.

Strikkjole, 1499 DKK

Kontraster

Giv dit outfit lidt spil og tænk i kontraster, når du klæder dig på. Simpelt kan stadig være lækkert og eksklusivt, som her, hvor Liv bruger vores hvide basisbluse til den eksklusive sorte kimono med fine detaljer i silkelook. Ønsker du mere form, kan du binde kimonoen i taljen med det medfølgende bælte – eller bruge dit eget bælte.

Tip! Husk, at også dine skønhedsrutiner bidrager til det komplette look. God pleje af huden, makeup, og – i dette tilfælde – neglelak har også meget at bidrage med. Se bare, hvordan Livs orangerøde negle fuldender looket her.

Basisbluse, 499 DKK – Kimono/jakke, 1999 DKK

Keep it classy

Materialet har meget at skulle have sagt, når det kommer til dit look. Vores fantastiske krølfri travel suit-kvalitet er eksklusiv i sit udtryk, samtidig med, at det åndbare stof føles fantastisk at have på.

Kjole med bælte, 1499 DKK


Har du brug for et godt råd?

Vi elsker at hjælpe med gode råd til styling. Du er derfor altid velkommen til at skrive til os, hvis du har brug for rådgivning til, hvordan du skal style dit tøj eller generelt gerne vil have hjælp til at finde lige netop din stil.

Få 10 % rabat på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – du får koden i din indbakke umiddelbart bagefter