BLACK FRIDAY – BRUG RABATKODEN BLACKFRIDAY24

Nye budgetvenlige basis-styles fra bæredygtig produktion

Liv Utzon i ny jerseykjole fra My Little Curvy Love

Måske du allerede har opdaget, at vi i sidste uge lancerede to nye basis-styles?

Musthaves i garderoben

De to nye styles består af en skøn basiskjole i jersey, der fås i blå (billedet) og mørk gråmeleret. Dernæst finder du en bluse, der er længere bagtil. Den langærmede bluse findes i blå, lys gråmeleret og to slags hvid. Begge styles er udført i naturlige (ikke syntetiske) materialer, så du kan ånde og føle dig godt tilpas i dem.

Resultatet af en bæredygtig produktion

“Hvorfor findes den ikke i sort?”, spørger du måske nu. Her hos My Little Curvy Love ved vi godt, at sort er en særdeles eftertragtet farve blandt vores kunder. Der findes dog en årsag til, at lige netop denne style ikke findes i sort, og den bunder i en miljømæssigt skånende produktion.

De to nye basis-styles er produceret med rester fra større produktioner – altså stof, som har været tilovers. At benytte disse rester til produktion er derfor en god idé på flere planer. Først og fremmest mindsker det spild og overforbrug, og samtidig giver det en økonomisk fordel i og med, at produktion fra restlager er billigere.

Derfor vil du opleve, at vores nye styles er billigere end sædvanligt, og samtidig kan du lægge dem i kurven med god samvittighed.

Grundet omstændighederne omkring denne produktion er der kun et begrænset antal tilgængeligt af hver style – så tøv ikke for længe! De fås kun online og kan købes her på shoppen.

Find kjolen her til 699 DKK og blusen her til 499 DKK.

Få 10 % rabat på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – du får koden i din indbakke umiddelbart bagefter