BLACK FRIDAY – BRUG RABATKODEN BLACKFRIDAY24

Love (limited patchwork), kjole

799,00 kr.

My Little Home Love er MLCL’s nye Home linje. Den består af styles tiltænkt hygge og afslapning, men kan også sagtens styles, så de kan bruge til hverdag. Alle style er i den lækreste 100% biowashed hør kvalitet.

Love er en oversize hør-kjole med et åbnet v foran, og rynk under brystet, som giver ekstra vidde til maven. Slids i siden. Oversize og perfekt til en tur i sommerlandet.

OBS.  Denne limited udgave er lavet af resterne fra de andre hør styles, så vi på den måde har nul spild og brugt alt stof. Derfor dannes der et unikt patchwork mønster og ikke 2 styles er ens. Denne version kommer i tre farvekombinationer sort/rust, hvid/natur og lyseblå/fuchsia. Hvis du ønsker, kan du skrive en kommentar til din ordre, om hvilken farve du ønsker skal være rundt ved halsen. Vores lager vil så forsøge at  imødekomme ønsket, hvis det kan lade sig gøre. Dog kan vi ikke garantere dette, da ikke 2 er ens. Vi har desværre ikke mulighed for at bytte til et andet patchwork.

Kvaliteten er 100% hør. Vi anbefaler fin- eller uldvask, 30 grader ved lav centrifugering. Evt. med brug af vaskepose. Stylen er vasket med Bio-wash og farverne har derfor en støvet overflade.

MÅL

½ bryst, ½ bundvidde og længde – i centimeter

XXS/XS: 69, 72, 111
S/M: 74, 77, 111
L/XL: 79, 83, 113

Få 10 % rabat på din næste ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev – du får koden i din indbakke umiddelbart bagefter